Zboruri din Londra catre Portugalia (Algarve, Azore, Faro, Lisabona), de la 24 euro dus-intors!

0

Portugalia, o destinatie pentru care din Romania avem zboruri directe doar spre Lisabona (cu preturi incepand cu 100 euro), din alte orase europene precum Londra, gasim tarife extrem de mici, inclusiv pentru insulele Azore, fabuloasa zona Algarve sau simpaticul Porto.

Daca ai prieteni relocati in UK, da-le de veste ca au la dispozitie aceste super preturi pentru o vacanta in Portugalia! Daca te bate si pe tine gandul sa profiti de ele, poti pune de un mic city break in Londra (se gasesc zboruri din aproape toate orasele romanesti spre Londra), apoi iti continui vacanta intr-una din zonele fabuloase ale Portugaliei. Spor la organizat!

 

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.

Zboruri catre Faro (Algarve)

 

 

Zboruri catre Azore

 

 

Zboruri catre Porto

 

 

Zboruri catre Lisabona


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

 

Dorești să-ți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă cu plecare din Marea Britanie?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.