Zboruri din Londra catre St. Petersburg si Moscova, de la 30 euro dus-intors!

0

Daca ai prieteni relocati in UK, da-le de veste ca au la dispozitie aceste super preturi pentru o vacanta in Rusia! Daca te bate si pe tine gandul sa profiti de ele, poti pune de un mic city break in Londra (se gasesc zboruri din aproape toate orasele romanesti spre Londra), apoi iti continui vacanta intr-unul din cele mai frumoase orase ale Rusiei, St. Petersburg sau Moscova. PS.  Incepand cu 1 octombrie 2019, romanii pot vizita St. Petersburg fara a avea nevoie de viza. Spor la organizat!

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.

 

ZBORURI CATRE ST. PETERSBURG

 

 

ZBORURI CATRE mOSCOVA


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

 

Dorești să-ți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă cu plecare din Marea Britanie?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.