Zboruri din Milano catre Lanzarote si Fuerteventura, de la 37 euro dus-intors!

0

Chiar daca din Romania nu avem zboruri directe catre insulele Lanzarote si Fuerteventura, exista varianta zborurilor combinate prin alte orase europene. Va lasam mai jos o lista cu zboruri extrem de bune catre cele doua insule cu plecare din Milano. Pana in Milano ajungem foarte usor atat cu low cost, cat si cu companii de linie din majoritatea oraselor romanesti. Daca ai prieteni relocati in Italia, da-le de veste ca au la dispozitie aceste super preturi spre insulele Canare. Spor la organizat!

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.

 

ZBORURI CATRE lanzarote (DECEMBRIE 2019-MARTIE 2020)

 

 

ZBORURI CATRE FUERTEVENTURA (IANUARIE- MARTIE 2020)

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să-ți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă cu plecare din Italia?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.