Zboruri directe catre Frankfurt, cu Lufthansa! 100 euro dus-intors

0

Lufthansa are o noua promotie la zborurile catre Frankfurt, din Bucuresti.  Preturile promotionale sunt la clasa Economy Light, cu bagaj de mana de 8kg, snack si bauturi in timpul zborului.

 

Am facut o lista cu zboruri pentru perioada februarie-mai, insa am observat ca tarifele se mentin si pentru lunile de vara. Zborurile acestea pot fi un pont bun daca ai in gand un city break sau poti cauta legaturi cu zboruri transcontinentale, pentru ca de pe aeroportul din Frankfurt sunt operate multe zboruri catre SUA. Africa, Asia.

FEBRUARIE 2018

MARTIE 2018

APRILIE 2018

MAI 2018

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten