Zboruri directe din Paris catre Caraibe (Guadelupa si Martinica), de la 198 euro dus-intors!

0

Din Paris (aeroportul Orly) gasesti zboruri directe catre insulele Guadelupa si Martinica in luna decembrie 2019. Zborurile sunt operate de Level (compania low cost a Iberiei), iar pretul basic are doar bagaj de mana inclus. Legaturi catre Paris gasesti din toate marile orase romanesti cu Wizz Air, Blue Air, Tarom sau Air France.  Iata cum iti poti organiza o super vacanta in care sa vizitezi Parisul, ca apoi sa te retragi cateva zile pe o plaja in Caraibe.

Aici gasesti ghidul nostru pentru Guadelupa , iar aici gasesti impresiile noastre despre Martinica si nu uita ca, pentru a calatori in Guadelupa si Martinica, romanii nu au nevoie de viza (insulele apartin de Franta si poti intra chiar si cu buletinul).

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.
Zboruri Paris-Guadelupa

 

Zboruri Paris-martinica


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend