Zboruri directe din Paris catre Las Vegas, 195 euro dus-intors!

0

Daca vrei sa vezi Marele Canyon si vestitul Las Vegas sau sa pui de un circuit pe coasta de vest a Statelor Unite, aceasta este o ocazie perfecta sa incepi organizarea. Am gasit zboruri extrem de ieftine catre Las Vegas din Paris. Catre Paris gasesti zboruri de linie, dar si low-cost din majoritatea oraselor romanesti. Daca ai prieteni relocati in Franta, da-le de veste de aceasta super oferta! Aici gasesti ghidul nostru pentru Las Vegas,  iar aici gasesti o propunere de circuit de 2 saptamani cu plecare din Vegas.

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.
195
Zboruri Las Vegas
noiembrie 2019-martie 2020
PLECARE
Paris
Destinație
Las Vegas

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să-ți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă cu plecare din Franta?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.