Zboruri dus-intors Copenhaga – 58 EUR din Budapesta, 67 EUR din Bucuresti

0
Pentru cei din vestul tarii, am gasit un tarif foarte bun pentru Copenhaga din Budapesta. Tarife similare sau mai mici sunt pana in decembrie, inclusiv in perioada minivacantei de 1 decembrie. 🙂

Cei din Bucuresti au varianta de zbor pana in Malmo (MMX) si apoi transfer cu Neptun Bus in in Copenhaga. Transferul costa 27 EUR dus-intors.

Si ca sa nu va speriati ca Danemarca este o tara scumpa, am facut o lista cu ce poti face gratuit in Copenhaga, lista care ne-a ajutat sa nu ne distrugem bugetul pe perioada sederii noastre acolo. 🙂

63€
Zbor Copenhaga
Perioadă: octombrie-decembrie 2016
PLECARE
Budapesta
Destinatie
Copenhaga (CPH)
ZBOR 1
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malmo (MMX)
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.