Zboruri foarte ieftine catre Tenerife in ianuarie-mai 2021, de la 116 euro dus-intors!

0

Am tot auzit pareri in ultima perioada ca se vor scumpi biletele de avion si nu vom mai putea calatori cu tarife mici. Am aruncat o privire la ce se mai intampla pe Wizz Air si am avut doua surprize extrem de placute: au deschis programul zborurilor in 2021, mai exact pana in luna mai , iar spre surprinderea noastra, preturile biletelor de avion sunt chiar ceva mai mici fata de cum le stiam acum cateva luni, inainte de aceasta criza.

Pentru cei interesati, am facut o selectie cu cele mai mici tarife in perioada ianuarie-mai 2021, iar ca modalitate de precautie recomandam achizitia serviciului WizzFlex (pentru modificari si anulari gratuite) si rezervarea cazarilor cu optiunea "anulare gratuita".

Ce spuneti? va mai anuntam daca mai gasim oferte pentru 2021? 🙂

 

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE TENERIFE (IANuarie-MAI 2021)


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend