Zboruri foarte ieftine catre Tokyo, 387 euro dus-intors ⚠

0

De cateva zile au aparut aceste zboruri extrem de ieftine catre Japonia din Bucuresti. Am stat putin pe ganduri daca ar trebui sa le postam, pentru ca escalele nu sunt cele mai bune. Mai exact, zborul are 2 escale: una in Amsterdam de 2-3 ore si una in China de 12 ore.

Partea buna este ca pentru pretul este imbatabil, nu cred ca am mai vazut tarife catre Tokyo din Bucuresti la 380 euro, escala in China este pe timp de zi (deci nu este nevoie de cazare peste nopte) si nici nu ai nevoie de viza pentru a tranzita China, asa ca poti iesi pe timp de zi din aeroport sa vizitezi orasul. Poti citi aici mai multe despre cum se procedeaza la aeroport. Ramane la alegerea daca pretul bate escalele. 🙂

387
Zboruri Tokyo
Mai-iunie 2019
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Tokyo

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.