Zboruri ieftine catre Antalya in sezonul de vara! de la 139 euro dus-intors

1

Oficial a inceput vanatoarea ofertelor pentru vacanta de vara! Astazi am aruncat o privire pe zborurile catre iubitul litoral turcesc si am observat preturi foarte bune chiar in sezonul de vara catre Antalya. In iunie gasesti cel mai mic tarif cu Turkish Airlines, din Bucuresti la 150 euro si din Cluj la 139 euro.

Zborurile au o escala foarte scurta in Istanbul si bagaj de cala inclus. In lunile iulie si august, din Bucuresti intra in joc si Pegasus Airlines cu preturi ceva mai mici, insa bagajul de cala nu este inclus.

Oferta la hoteluri este extrem de variata, asa ca in functie de bugetul de care dispui poti petrece o saptamana cu 150-300 euro la un hotel de 3 stele sau cu 500-600 euro la hotel de 5 stele.

 

din BUCURESTI

 

din CLUJ

Cum se rezervă? Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten