Zboruri ieftine catre Bali, 402 euro dus-intors!

0

Au aparut aceste zboruri extrem de ieftine catre Bali din Bucuresti cu compania XiamenAir, insa escalele nu sunt cele mai bune. Mai exact, zborul are 2 escale: una in Amsterdam de 3-4 ore si una in China de 11-18 ore.

Partea buna este ca pentru pretul este imbatabil. Escala in China este pe timp de zi (deci nu este nevoie de cazare peste noapte) si nici nu ai nevoie de viza pentru a tranzita China, asa ca poti iesi pe timp de zi din aeroport sa vizitezi orasul.  Poti citi aici mai multe despre cum se procedeaza la aeroport in China.

Pentru Bali nu ai nevoie de viza, iar in ceea ce priveste perioada de vizitare, chiar daca este extrasezon, insula se poate vizita fara probleme. Insula Bali este o destinatie ce se poate vizita tot timpul anului. Gasesti aici o serie de articole scrise in baza experientelor noastre din cele 2 vacante in Bali (decembrie-martie).

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife.

402
Zboruri Bali
martie 2020
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Bali


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.