Zboruri ieftine catre capitalele nordice! Copenhaga 63 euro, Oslo 58 euro, Stockholm 63 euro, Helsinki 76 euro

0

Doar astazi (17 decembrie 2018) mai poti profita de reducerea Blue Air de 15% la zboruri. Toate capitalele nordice au preturi excelente, motiv numa’ bun sa intri si in concursul aniversar de 13 ani Blue Air.

Daca achizitionezi un bilet de avion pana pe 23 decembrie, zilnic se va alege un calator caruia i se va restitui integral suma platita pe biletul de avion. Daca nu te afli printre norocosi, nu e bai, oricum biletele au preturi extrem de bune si te alegi cu un city break cu bani (mai) putini in cea mai scumpa zona din Europa.

Poti afla mai multe detalii despre aniversare, plus un pont foarte bun pentru zboruri catre Florenta (valabil tot pana la sfarsitul zilei de azi, 17 decembrie). Mult succes!

 

COPENHAGA

 

OSLO

 

STOCKHOLM

 

HELSINKI

Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de aceste tarife, nu înainte de a verifica informațiile afișate.

Citește întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten