Zboruri ieftine catre capitalele nordice! Copenhaga 63 euro, Oslo 58 euro, Stockholm 63 euro, Helsinki 76 euro

0

Doar astazi (17 decembrie 2018) mai poti profita de reducerea Blue Air de 15% la zboruri. Toate capitalele nordice au preturi excelente, motiv numa’ bun sa intri si in concursul aniversar de 13 ani Blue Air.

Daca achizitionezi un bilet de avion pana pe 23 decembrie, zilnic se va alege un calator caruia i se va restitui integral suma platita pe biletul de avion. Daca nu te afli printre norocosi, nu e bai, oricum biletele au preturi extrem de bune si te alegi cu un city break cu bani (mai) putini in cea mai scumpa zona din Europa.

Poti afla mai multe detalii despre aniversare, plus un pont foarte bun pentru zboruri catre Florenta (valabil tot pana la sfarsitul zilei de azi, 17 decembrie). Mult succes!

 

COPENHAGA

 

OSLO

 

STOCKHOLM

 

HELSINKI

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site și a informațiilor de călătorie afișate.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten