Zboruri ieftine catre Dubai! 154 euro dus-intors (bagaj de cala inclus)

0

Mai sunt 6 zile pana la sfarsitul promotiei flydubai si in continuare avem tarife excelente la zboruri directe catre Dubai, bagaj de cala inclus.

Merita mentionat faptul ca ianuarie, februarie si martie sunt perioade foarte bune pentru o vacanta la caldura, departe de iarna din Romania. In perioada ianuarie-martie, temperaturile in Dubai nu sunt asa caniculare precum in lunile de vara-toamna.

Mai jos am adunat toate zborurile la tarife promotionale, inclusiv in perioada Valentine's Day, 1 martie si 8 martie, astfel iti poti surprinde jumatatea cu o super vacanta nu foarte scumpa in una dintre cele mai iubite destinatii.

Nu uita sa citesti si articolele noastre despre ce am facut in Dubai timp de 4 zile  si  unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

*Pentru rezervarea biletelor de avion, pe Momondo, selecteaza direct site-ul companiei aeriene, flydubai (oficial) pentru a beneficia de tariful din screenshot. Recomandam efectuarea rezervarilor de pe un desktop/laptop, nu de pe mobil.

 

DECEMBRIE 2017


IANUARIE 2018


FEBRUARIE 2018


MARTIE 2018


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.