Zboruri ieftine catre Dubai! 154 euro dus-intors (bagaj de cala inclus)

0

Mai sunt 6 zile pana la sfarsitul promotiei flydubai si in continuare avem tarife excelente la zboruri directe catre Dubai, bagaj de cala inclus.

Merita mentionat faptul ca ianuarie, februarie si martie sunt perioade foarte bune pentru o vacanta la caldura, departe de iarna din Romania. In perioada ianuarie-martie, temperaturile in Dubai nu sunt asa caniculare precum in lunile de vara-toamna.

Mai jos am adunat toate zborurile la tarife promotionale, inclusiv in perioada Valentine’s Day, 1 martie si 8 martie, astfel iti poti surprinde jumatatea cu o super vacanta nu foarte scumpa in una dintre cele mai iubite destinatii.

Nu uita sa citesti si articolele noastre despre ce am facut in Dubai timp de 4 zile  si  unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

*Pentru rezervarea biletelor de avion, pe Momondo, selecteaza direct site-ul companiei aeriene, flydubai (oficial) pentru a beneficia de tariful din screenshot. Recomandam efectuarea rezervarilor de pe un desktop/laptop, nu de pe mobil.

 

DECEMBRIE 2017


IANUARIE 2018


FEBRUARIE 2018


MARTIE 2018

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten