Zboruri ieftine catre India! New Delhi, de la 368 euro dus-intors din Bucuresti

0

Daca ai in plan o vacanta in India in perioada urmatoare, iata o ocazie perfecta sa-ti rezervi zborul. Tocmai ce am gasit o serie de bilete ieftine catre New Delhi cu plecare din Bucuresti. Bagajul de cala este inclus.

Zborurile sunt operate de Aeroflot si ai 2 variante de zbor, fie cu o escala de o zi in Moscova (387 euro) la dus sau la intors, sfie cu escala mai scurta, insa si zborul este putin mai scump, 425 euro fata de 387.

Noi am alege varianta in care poti vizita si Moscova pentru o zi.

NOIEMBRIE

 

DECEMBRIE

 

IANUARIE

 

FEBRUARIE

 

MARTIE

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten