Zboruri ieftine catre Iordania (Aqaba), de la 117 euro dus-intors cu Turkish Airlines!

0

Pana pe 7 august, Turkish Airlines are o super promotie catre tot felul de destinatii interesante, printre care si Aqaba, aflata la Marea Rosie din Iordania. Poti pune de o super vacanta in care vizitezi pentru o zi Istanbul, relaxare la Marea Rosie, o noapte in desertul Wadi Rum, care se afla la o aruncatura de bat de Aqaba si de ce nu, poti include in intinerar si orasul antic Petra. Zborurile au escala in Istanbul, asadar poti opta pentru turul gratuit oferit de Turkish, au bagaj de cala si servicii la bord incluse. Perioada de calatorie este noiembrie 2019- martie 2020, iar zborurile sunt disponibile din Bucuresti, Cluj si Constanta.

Pentru inspiratie si organizare poti citi articolele bazate pe vacanta noastra in Iordania.

10 lucruri pe care trebuie să le știi dacă mergi în Iordania
Pe urmele beduinilor: traseul nostru „do it yourself” prin Iordania
Buget de vacanță DIY: 7 zile în Iordania
O zi și o noapte în deșertul Wadi Rum din Iordania

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife.

 

ZBORURI DIN CONSTANTA

 

 

ZBORURI DIN BUCURESTI

 

 

ZBORURI DIN CLUJ


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend