Zboruri ieftine catre Istanbul, 89 euro dus-intors!

1

Acum de 8 martie, parca ar merge un buchet de flori insotit de un bilet de avion. 🙂

Tarom are reducere 20% la toate rutele, la zboruri efectuate in perioada 15 aprilie-15 iunie 2018. Am aruncat o privire pe calendarul Tarom, insa am gasit zboruri mult mai ieftine in perioada iulie-septembrie catre preafrumosul Istanbul. Orarul este perfect, cu plecare dimineata, intoarcere seara, astfel petreci mai mult timp la destinatie, exista disponibilitate si in perioada weekendurilor, iar luna septembrie este perfecta pentru o vizita in acest oras minunat. La multi ani!

89
Zboruri Istanbul
Iunie-septembrie 2018
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Istanbul

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Un comentariu

  1. Caut de zor bilete avion ieftine pentru Istanbul și nu găsesc. Am văzut oferte de 89 € dar fără taxe sau 377 € 3 pers dar fără taxe – ajunge la 400 €.
    Caut 17 – 24 septembrie 2a+1copil.
    Anul trecut am prins oferta de la Turkish cu 99€ dus-întors Istanbul București.
    Trebuie sa fii pe faza..

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.