Zboruri ieftine catre Miami, de la 404 euro dus-intors!

0

Vesti bune pentru cei ce vor sa calatoreasca in Statele Unite anul acesta! Am gasit zboruri ieftine catre insorita Florida, Miami din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Sibiu! Perioada de calatorie este in noiembrie-decembrie 2019. Aici gasesti informatii despre ce poti vizita in Miami si in imprejurimi,  iar aici gasesti cateva sfaturi despre ce ar trebui sa stii daca planuiesti o vacanta in Florida, informatii stranse de noi in urma vacantei in SUA din ianuarie 2019. Spor la organizat!:)

Preturile din simulari sunt valabile pentru cautari cu 2 persoane. Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife.

 

ZBORURI DIN BUCURESTI (417 euro)

 

 

ZBORURI DIN CLUJ  (417 euro)

 

 

ZBORURI DIN TIMISOARA (414 euro)

 

 

ZBORURI DIN sibiu (404 euro)


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.