Zboruri ieftine catre Myanmar! 461 euro dus-intors cu Qatar Airways!

0

Daca saptamana trecuta iti propuneam un circuit in Thailanda la numai 598 euro profitand de zborurile catre Chiang Mai cu Qatar Airways, astazi avem o noua surpriza frumoasa, zboruri la preturi extrem de bune catre Myanmar.

Asa incheiem saptamana cu o lista de zboruri foarte bune catre Yangon, Myanmar la doar 461 euro dus-intors din Bucuresti, cu bagaj de cala, mese la bordul navelor si bineinteles, confort in timpul zborurilor.

 

NOIEMBRIE 2017

 

DECEMBRIE 2017

 

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018

 

MARTIE 2018

 

via Promotrips.ro

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten