Zboruri ieftine catre Punta Cana! 380 Eur dus-intors din Bucuresti

0

Daca tot va povesteam despre Punta Cana aseara, iata ca astazi a aparut si oferta la zboruri. Multe date disponibile pe tuifly.be in perioada aprilie-iunie.

Nu mai ramane decat sa va orientati catre un resort accesibil ca pret si uite vacanta exotica mult visata! Pentru ca Punta Cana este taramul resorturilor de lux, iti recomandam sa investesti intr-o astfel de experienta.

La o simpla cautare am gasit o camera dubla la 544 Euro pentru 2 persoane sau o varianta mai luxoasa cu all inclusive la 1200 Euro pentru 2 persoane.

Vezi aici detalii despre viza.

380 €
Zbor Punta Cana
Perioadă: 31 mai-11 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bruxelles
ZBOR 1
PLECARE
Bruxelles
Destinatie
Punta Cana
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.