Zboruri ieftine catre Seychelles, de la 452 euro dus-intors

1
Daca acum cateva zile va spuneam de zborurile foarte convenabile catre Mauritius, iata un pret foarte bun pentru Seychelles. Zborurile sunt operate de British Airways, au o escala scurta si bagaj de cala inclus. | via promotrips.

Locurile la această clasă tarifară sunt limitate și se pot epuiza rapid, motiv pentru care, mai jos vei gasi alte perioade și cele mai mici tarife descoperite la zboruri din Bucuresti si din Budapesta.

452
Zboruri Seychelles
ianuarie-iunie 2019
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Seychelles

 

433
Zboruri Seychelles
ianuarie-mai 2019
PLECARE
Budapesta
Destinație
Seychelles

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Un comentariu

  1. Alexandra Iulia on

    Vai deci chiar stăteam pe gânduri cu Mauritius și am citit o mulțime de când ați postat pontul și făceam și comparații între insule, dar înțelesesem că nu s-ar potrivi mai bine Seychelles. Și că ar fi mai bun de vizitat in iarna locală, adică începând cu luna mai până în noiembrie. Și am hotărât să mai amân să iau o decizie. Și iaca ce ofertă văd eu azi! Nu-mi vine să cred! sunteți fantastici!

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.