Zboruri ieftine catre Stockholm! de la 17 euro dus-intors

0

Daca zborurile catre Oslo, Norvegia la 38 euro de saptamana trecuta ti s-au parut scumpe, astazi am dat peste cateva preturi incredibil de mici catre capitala Suediei, Stockholm! Tarifele pornesc de la 17 euro dus-intors din Cluj-Napoca si de la 35 euro din Bucuresti!

Daca iti faci griji in privinta cazarii, sfatul nostru este sa verifici preturile si pe AirBnb, sigur vor fi mai mici in comparatie cu hotelurile.  Ai aici si un voucher cu o reducere de 22 euro la prima rezervare in caz ca iti faci cont nou pe Airbnb.

Metroul din Stockholm este considerat cea mai mare expozitie de arta din lume si pe buna dreptate.


Din Bucuresti


Din Cluj

 

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Citește întrebările frecvente despre ofertele de vacanță publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten