Zboruri ieftine catre SUA: Las Vegas 406 euro, Dallas 398 euro!

3

Cine isi face rezervarile din timp, pleaca in vacanta in SUA cu bani mai putini! Daca vrei sa vezi Grand Canyon si vestitul Las Vegas, iata ce ocazie buna pentru achizitia biletelor de avion. KLM/AirFrance au zboruri catre Las Vegas in luna septembrie anul acesta, dar si pentru aprilie-mai 2019 cu putin peste 400 euro.

O alta varianta si mai ieftina au cei de la British Airways spre Dallas, zboruri la 398 euro cu o escala scurta in Londra.

406
Zboruri Las Vegas
Sept. 2018-mai 2019
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Las Vegas

 

398
Zboruri Dallas
MAI-IUNIE 2019
PLECARE
BUCURESTI
Destinație
Dallas

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

3 comentarii

 1. Marius Matasa on

  Am ratat oferta asta care a fost ff. buna …….mai exista sanse de o noua oferta catre Las Vegas?
  Intersant ar fi sa vedem aici pe Aventurescu si mai multe oferte catre destinatii mai indepartate.
  Multumesc si cu siguranta Aventurescu ramane in TOP.

  • Draga, Santa

   acesta este un site unde gasesti promotii, daca esti pe faza. Promotiile nu tin o vesnicie, iar articolul la care comentezi tu, azi 17 august, a fost publicat pe 13 august. Screenshot-urie alea din articol le-om fi pus degeaba? la fel si toate informatiile de pe site, din care poti citi ca preturile se pot schimba de la o ora la alta? 🙂

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.