Zboruri ieftine catre SUA! New York, Miami, Boston, Atlanta, Washington, Los Angeles

1

Vesti bune pentru cei ce vor sa calatoreasca in Statele Unite anul acesta! Companiile aeriene se intrec in preturi bune catre mai multe state din SUA. Turkish Airlines, KLM/Airfrance, British Airlines, Tap Portugal sau Lufthansa au zboruri excelente cu escale mici cu plecare din Bucuresti.

Am facut mai jos o lista cu zboruri din Bucuresti catre Miami, New York, Boston, Atlanta, Los Angeles si Washington pentru perioada septembrie 2017-ianuarie 2018 (pentru unele destinatii, gasesti zboruri foarte convenabile si in perioada sarbatorilor de iarna).


NEW YORK


MIAMI


BOSTON


ATLANTA


WASHINGTON


LOS ANGELES

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente, Termeni și condiții de utilizare și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Un comentariu

  1. am si eu intrebare daca stie cineva:e nevoie de viza???sau ce acte sunt necesare pt excursiile in SUA???

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten