Zboruri ieftine catre Thailanda (Chiang Mai) in sezon! 384 euro dus-intors din Bucuresti

2

Thailanda nu inseamna doar plaja, in nord gasesti cu totul alta lume. In apropiere de Chiang Mai poti vedea jungla, elefanti in propriul habitat, sute de temple, iar preturile sunt mult mai mici fata de Bangkok sau sudul tarii. Zborurile sunt cu Qatar Airways cu escala in Doha in perioada noiembrie-decembrie 2018, bagaj de cala inclus. Preturile din simulari sunt valabile pentru pentru  cautari cu 2 persoane.

Dupa 5 saptamani petrecute in Chiang Mai de-a lungul a 2 vizite, am strans o serie de articole ce te pot ajuta la organizarea vacantei, dar si un traseu detaliat cu bugetul de calatorie pentru o vacanta in Thailanda in care poti vizita atat nordul cat si sudul.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa mergi in Chiang Mai
Recomandari de cazari si restaurante in Chiang Mai
Ce poti vizita in Chiang Mai si in imprejurimi
Buget de vacanta DIY: 11 zile in Thailanda

384
Zboruri Chiang Mai
noiembrie-decembrie 2018
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Chiang Mai

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

  1. Va recomand sa nu folositi tripsta.. vedeti comentariile pe trustpilot. Au charge uri mari pt cartile de credit iar customer service este sub orice critica..!!!

    • Buna, Doru! tu ai folosit vreodata Tripsta si ai avut situatii neplacute cu ei? ne-ar ajuta o parere bazata pe experienta proprie.

Leave A Reply