Zboruri ieftine spre Canada, 456 euro dus-intors!

2

O noua runda de zboruri foarte bune catre Canada.  Cele mai mici tarife le-am gasit in perioada noiembrie 2018-martie 2019, catre Toronto cu Delta Airlines cu o escala in Paris. Spor la organizat!

456
Zboruri Toronto
noiembrie 2018-martie 2019
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Toronto

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

  1. Dragi Aventurescu, din articolul despre voi am citit ca în luna septembrie santeti în Grecia. Poate ne trimiteți și noua câteva oferte de din insulele ei. Creta cu a ei minunata coasta am înțeles ca e una din preferatele voastre. Ar fi minunat pentru noi sa o descoperim . Ma bucur ca v-am descoperit, santeti minunați. Va mulțumesc, cu drag Camelia Sabo.

    • Buna, Camelia! multumim pentru apreciere 🙂
      De data aceasta plecam in Grecia cu masina. Pentru Creta am tot pus toata vara recomandari de bilete de avion si cazari, acum e putin cam tarziu pentru oferte pentru perioada imediat urmatoare, insa cu siguranta vara viitoare suntem iar cu ochii pe promotii. Numai bine!

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.