Zboruri last-minute din Milano catre Asia: Bangkok 229 EUR, Sri Lanka 234 EUR

0
Saptamana trecuta va spuneam de super oferta de la Oman Air pentru multiple destinatii in Asia si Africa. Adaugam 2 destinatii la oferta, anume Bangkok 229 EUR/pers si Sri Lanka 234 EUR/pers.

Simularile de tarif de mai jos  sunt pentru 2 persoane, conform cautarii pe Momondo, agentiile de rezervari ofera tariful promotional daca achizitionezi 2 bilete.

 

Daca selectezi 1 pasager in cautare, am observat ca tariful creste la 359 EUR/pers pentru Bangkok, respectiv 361 EUR/pers pentru Colombo.

Catre Milano, avem mai multe variante de legatura intre 30-60 EUR din Bucuresti, Timisoara sau Cluj-Napoca, astfel reiese un tarif total extrem de bun pentru destinatiile mentionate mai sus, poate cel mai bun tarif anul acesta pentru Bangkok 🙂

 

Asa ca daca ai in plan un concediu in Thailanda sau Sri Lanka anul acesta si vrei sa iesi  (mult) mai ieftin cu biletele de avion, este o oferta ce merita luata in considerare. Vacanta frumoasa! 🙂

 

Bangkok 229 EUR/pers

Perioada de calatorie: 19-26 Iunie 2016

Vezi oferta si rezerva bilete

Colombo, Sri Lanka 234 EUR/pers

Perioada de calatorie: 19-26 Iunie 2016

Vezi oferta si rezerva bilete

Pentru unele zboruri este nevoie cazare in Milano, tur sau retur. Verifica orele zborului si  rezerva din timp cazare in Milano.

 

 

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten