Zboruri spre Aruba si Curacao, de la 544 euro dus-intors cu KLM

2

Astazi am descoperita o ocazie foarte rara, zboruri spre Caraibe (Aruba si Curacao), sub 600 euro din Bucuresti. Zborurile sunt operate de KLM  in regim code-share cu Tarom si Copa, au o escala la dus si 2 la intors. Daca ai in plan sa ajungi in Caraibe, acum ar fi momentul sa te organizezi.

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE ARUBA

 

 

ZBORURI CATRE  CURACAO

 

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

 1. Buna, Andreea. Odata ce ai deschis link-ul Momondo, ai posibilitatea sa schimbi nr de pasageri. Noi postam oferta cu un singur pasager, pentru ca nu de putine ori am fost acuzati ca oferta are pret dublu fata de ce spunem noi (suma fiind pentru 2 persoane de fapt :)). Legat de bagaj, pretul cel mai mic (cel afisat de noi) include doar un bagaj de mana, ce poate fi si un troler mic, insotit de un rucsacel pentru laptop. Mai vad pe avion.ro, ca bagajul de cala poate fi adaugat cand faci check in, nu doar la aeroport. ” Aveți nevoie să adăugați bagaje verificate?
  Nu vă faceți griji, veți putea adăuga bagaje când faceți check-in sau la aeroport.”

 2. Andreea Tanase on

  Am cumparat acum bilete catre Curacao din llink-ul recomandat de voi. Sau cel putin am incercat din link-ul acela, insa odata ce schimbam numarul de pasageri, se reseta toata pagina si nu mai aparea nimic legat de Aventurescu. Nu imi dau seama daca aveti vreun avantaj in cazul in care cumparam biletele prin link-ul de la voi, dar just so you know, nu se poate cumpara mai mult de un bilet in felul acesta.
  O alta problema pe care o am acum, dupa ce am cumparat biletele prin avion.ro, este ca oferta era fara bagaje de cala incluse si ei nu ofera acest serviciu. Efectiv nu pot dauga bagaj de cala sub nicio forma. Scrie ca pot face asta in aeroport, insa in aeroport taxele sunt mult mai mari decat cele online. Aveti vreo idee despre asta?
  Multumesc.
  Andreea

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend