Zboruri spre Coasta de Azur de la 60 euro dus-intors!

0

Wizzair introduce anul acesta o noua ruta spre Franta, mai exact spre Coasta de Azur, Nisa, o poarta de intrare accesibila pentru a vizita una dintre destinatiile excusiviste ale Europei: Monte Carlo, Cannes sau S. Tropez. Din Romania catre Nisa mai zboara si Blue Air din Cluj si Tarom din Bucuresti.

Am facut mai jos o lista cu preturi bune atat in sezon cat si in extrasezon. Achizitionate in aceasta perioada, preturile sunt intre 60 (in octombrie)  si 148 euro (in august) din Bucuresti si Cluj,  pentru perioade de 4,5 sau 7 nopti la destinatie. Deci, pe unde te mai plimbi anul acesta? 🙂

 

din BUCURESTI

 

din CLUJ


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.