Zboruri spre Filipine de Craciun: 452 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Daca vrei sa petreci Craciunul pe plaja in Boracay sau Palawan, am gasit o oferta foarte buna pentru Filipine in luna decembrie via Roma.

Zborul este operat de China Eastern Airlines cu plecare din Roma si escala in Shanghai tur-retur. Escala de 9 ore in Shanghai iti permite sa iesi si prin oras deoarece nu ai nevoie de viza de tranzit in Shanghai pentru un tranzit pana in 72 ore. Catre Roma avem mai multe optiuni lowcost cu plecare din Bucuresti, Timisoara sau Cluj-Napoca. Ai nevoie de o noapte de cazare in Roma la intors. Vezi ofertele de cazare in Roma pentru 29-30 dec. 2016.

Clima: Din noiembrie pana in aprilie este cea mai buna perioada de mers in Filipine, fiind sezonul uscat. Vezi mai multe detalii aici.

Viza: Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.

449€
Zbor Filipine
Perioadă: 8-30 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (CIA)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Manila (MNL)
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Roma (CIA)
8-30 dec. 2016
Roma (FCO) - Manila (MNL)
8-29 dec. 2016Alte date disponible pentru zborul Roma (FCO) - Manila (MNL)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten