Zboruri spre Malaezia, Kuala Lumpur: 415 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Am gasit o oferta foarte buna la zboruri catre Malaezia via Milano in lunile noiembrie si ianuarie, februarie 2017. Zborul este operat de Etihad Airways.

Despre viza: Pentru a vizita Malaysia, cetatenii romanii nu au nevoie de viza, la aeroport se aplica o stampila in pasaport, iar pentru a tranzita Arabia Saudita, nu ai nevoie de viza cu conditia ca tranzitul sa nu dureze mai mult de 18 ore.

Clima: Noiembrie este ultima luna din sezonul ploios. Vezi aici cum este vremea in Malaezia in luna noiembrie.

415€
Zbor Malaezia
Perioadă: 2-14 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Kuala Lumpur
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.