Viziteaza targurile de Craciun din Germania! Zboruri catre Frankfurt si Munchen, de la 98 euro dus-intors!

0

Incepand cu sfarsitul lunii noiembrie multe orase din Germania se imbraca in haine de sarbatoare, frigul e domolit cu o cana de vin fiert, iar atmosfera Craciunului cuprinde localnicii si turistii deopotriva. Lufthansa a scazut preturile la zborurile din Bucuresti catre Munchen si Frankfurt fix pentru aceasta perioada. Aici gasesti detalii despre targurile din Munchen, iar aici gasesti detalii despre targurile din Frankfurt si aici ghidul nostru pentru Frankfurt.

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.
ZBORURI CATRE  frankfurt

 

 

 

ZBORURI CATRE MUNCHEN

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.